Integrimi evropian
Austria mbështet hapjen e negociatave Shqipëri-BE

Austria mbështet hapjen e negociatave Shqipëri-BE

Ministri i Jashtëm austriak Alexander Schallenberg shprehu sot mbështetjen e Austrisë për hapjen e negociatave mes Shqipërisë dhe BE-së. Gjatë një deklarate të përbashkët shtypi...

1 2 3