Kastrati
Si u fundos edhe Kukësi i ri

Si u fundos edhe Kukësi i ri

Që në Rubik blu-e-gjelbra e Policisë Rrugore dhe e errëta e Forcave Speciale shfaqej kthesë pas kthese deri në qytetin e Kukësit. Në xhepin e një...

12