keshilli politik
Nis mbledhja e Këshillit Politik

Nis mbledhja e Këshillit Politik

Këshilli Politik ka nisur bisedimet në orën 11:00 për të diskutuar për ndryshimet kushtetuese për hapjen e listave dhe heqjen e koalicioneve. Mësohet se përveç...

12345610