keshilli politik
Këshilli Politik parashikon diskutim të gjatë

Këshilli Politik parashikon diskutim të gjatë

Prej më shumë se katër orësh përfaqësuesit e mazhorancës dhe opozitës jashtëparlamentare diskutojnë në Pallatin e Kongreseve ndryshimet kushtetuese, që PS kërkon të miratojë të...

1234510