Minatoret

3 minatorë bllokohen në minierën e Dibrës

3 minatorë bllokohen në minierën e Dibrës

Një inxhinier dhe dy punëtorë dyshohet se kanë mbetur të bllokuar në minierën 'Balgjaj', në Selishtë të Dibrës. Policia ka njoftuar se punonjësit e humbur...

OP thellon fushatën publike kundër Samir Manes

OP thellon fushatën publike kundër Samir Manes

Aktivistë të Organizatës Politike (OP) shfrytëzuan sot atmosferën festive për të protestuar në Sheshin Skënderbej për më shumë vëmendje ndaj minatorëve. Ata ngritën banderolë me...

1 2