Paketa anti-shpifje
Meta kthen në Kuvend paketën anti-shpifje

Meta kthen në Kuvend paketën anti-shpifje

Presidenti Ilir Meta ktheu sot për rishqyrtim në parlament ndryshimet e bëra nga qeveria në 2 ligje atë për mediat audiovizive dhe komunikimet elektronike. Këto...

1 2 3 4 5 7