Partia Socialiste
Kongresi që na duhet

Kongresi që na duhet

Edi Rama bën dhe di të bëjë vetëm një gjë: Spektaklin. Ai nuk bën punë, por spektakolarizon punën që do të duhej të bënte; nuk...

Rama, partia, shteti janë një

Rama, partia, shteti janë një

“Jemi një parti! Jemi një fuqi!” Kështu iu drejtua sot Kryeministri Rama deputetëve socialistë, pasi u pohoi se Partia Socialiste, qeveria dhe shumica parlamentare janë...

1 2 3