projektligj
Fundi i propagandës për të bërë shtet

Fundi i propagandës për të bërë shtet

Në shtator të 2015 qeveria Rama filloi një fushatë terrori fiskal kundër biznesit të vogël, duke punësuar qindra ekspertë të pakualifikuar dhe duke i dërguar...

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Projektligji dhe mafia e mbetjeve këto 26 vjet

Shqiptarët janë të pambrojtur nga ndotja dhe krimi mjedisor Ndërsa shqetësimet shoqërore për mjedisin janë të hershme, të paktën që nga shekujt e 17-18 taksat...

1236