Prokurori
Arrestohen 3 punonjës të Albcontrol

Arrestohen 3 punonjës të Albcontrol

Armando Fezga, kryetar i sindikatës së kontrollorëve, Flora Ndreca, përgjegjëse turni dhe Muhin Mezini kontrollor u arrestuan nga Prokuroria e Tiranës, të premten. 3 punonjësit...