Tiranë
Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Trafik në autostradën Tiranë – Durrës

Paraditja e së djelës ka sjellë trafik në autostratën Tiranë – Durrës. Qytetarët duket se i janë drejtuar bregdetit për të kaluar ditën e ngrohtë....

Koronavirus: mbyllet çerdhja 16 në Tiranë

Koronavirus: mbyllet çerdhja 16 në Tiranë

Çerdhja numër 16 në Tiranë u mbyllur pasi një nga edukatoret ishte e infektuar me koronavirus. Sipas Top Channel-it, asnjë nga fëmijët nuk është i...

Shpërthim tritoli në Tiranë

Shpërthim tritoli në Tiranë

Më 30 maj, në  orën 22:30, në Tiranë, shpërtheu tritol. Lënda plasëse ishte vendosur në një rrugicë mes një hoteli dhe një lokali përballë Qendrës...

1234525