Universiteti i Tiranes
Studentët peticion Ramës për rikthimin në auditore

Studentët peticion Ramës për rikthimin në auditore

Studentët e Universitetit të Tiranës kërkojnë hapjen e auditorëve, minimalisht për një pjesë të mësimit. Përmes një peticioni drejtuar kryeministrit dhe ministrisë së Arsimit, studentët kërkojnë...

123