Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Klasifikimi Ahmetaj për “Doing Business”

Ministri i Ekonomisë ka shpikur një klasifikim të ri për “Doing Bussines”. Ai propozon që Shqipëria të matet vetëm me... Shqipërinë. E thënë ndryshe Ahmetaj...

Gjermania kthen 365 azilkërkues shqiptarë

Ambasada Gjermane ka bërë të ditur se qeveria gjermane do të riatdhesojë 365 azilkërkues shqiptarë. Kthimi i tyre do të kryhet sot dhe nesër, ku...

1 127 128 129 130 131 133