Bashkia Tiranë
Dështojnë tenderat e rindërtimit

Dështojnë tenderat e rindërtimit

Bashkia Tiranë ka anuluar procedurat e tenderimit për studim-projektimet për rindërtimin e tetë shkollave dhe 2 kopshteve të dëmtuara nga tërmeti i 26 nëntorit. Në...

1 6 7 8 9 10 23