Exit Shkurt

Përmbytje rrugësh në të gjithë vendin

Rreshjet e sotme kanë shkaktuar vërshimin e ujit në shumë rrugë qytetase dhe akse kombëtare, për shkak të mungesës së kanalizimeve dhe standarteve të tjera...

Donald Tusk viziton Tiranën

Presidenti i Këshillit Europian Donald Tusk po zhvilon sot një vizitë në Tiranë. Vizita është pjesë e një turi ballkanik që ka filluar dje në...

Trefishohen lokalet e basteve në vend

Numri i lokaleve të basteve sportive në vend është trefishuar në krahasim me dy vjet më parë. Sot, janë 3464 lokale ku hidhen baste, nga...

BE jep fonde për Shqipërinë dhe Greqinë

Bashkimi Europian do të financojë në Shqipëri dhe Greqi 42 milionë euro deri në vitin 2020. Më te programit nderkufitar Interreg IPA II, synohet të përmirësohet...

Qeveria vazhdon me reformat

Qeveria do të vazhdojë me reformat e ndërmarra edhe nëse çmimi për këtë është të mos fitojë zgjedhjet e ardhshme. Në një aktivitet në Fier,...

1 122 123 124 125 126 141