Exit Shkurt

Kush po e dëmton imazhin e LSI-së?

“Ka përpjekje për të dëmtuar imazhin e LSI në mënyrë të padrejtë për arsye politike," deklaroi sot Kryetari i LSI-së Ilir Meta gjatë një mbledhje të...

Ben Blushi sulmon qeverinë

Deputeti i Partisë Socialiste Ben Blushi shprehu pakënaqësi për gjëndjen ekonomike në vend dhe rritjen e borxhit të jashtëm gjatë këtyre dy vite qeverisje nga...

Ministrja dhe realiteti – Pa koment

Nëntor 2015, Mnistrja Gjermeni: Plani DURANA "është tërësisht i dedikuar për rajonin Tiranë–Durrës dhe synon zhvillimin e projekteve të zhvillimit në fushat e planifikimit të territorit, të...

1 121 122 123 124 125 141