Mjedis & Shoqëri
”Shkrijnë” sërisht HEC-et

”Shkrijnë” sërisht HEC-et

Në fund të muajit janar, për hir të mjedisit, Qeveria tha se“ngriu” të gjitha lejet e HEC-eve në vend. Dy muaj më pas ngrirja ka...

Ku është shoqëria civile?

Ku është shoqëria civile?

Pamjet si ato të përplasjes mes banorëve dhe policisë te Petro Nini ngrejnë pyetje jo vetëm mbi ekzistencën e shtetit të së drejtës, por edhe mbi gjendjen...

1 2 3 4 5 68