Rajon & Diaspora
Çfarë është gazsjellësi Adriatiko-Jonian?

Çfarë është gazsjellësi Adriatiko-Jonian?

Sot në Tiranë u zhvillua një takim mes ambasadorësh, ministrash dhe donator lidhur me projektin e ndërtimit të Gazsjellësit Jonian-Adriatik (IAP), një zgjatim i gazsjellësit...

1 164 165 166 167 168 189