Pikëpamje
Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri dhe 300 mijë bebet

Kryeministri Rama bëri publike para pak javësh fillimin e një fushate për regjistrimin e shqiptarëve që jetojnë jashtë vendit. Edhe pse detajet e kësaj nisme...

Një thirrje për shqiptarët

Një thirrje për shqiptarët

Dy prioritetet e para që duhet të përqafojnë shqiptarët janë çlirimi nga politika dhe elita politike dhe divorci përfundimtar me të, si dhe pranimi se...

Burravecët

Burravecët

Dhjetori erdhi. Ata u mblodhën përsëri të festojnë ditëlindjen e partisë. Njësoj siç festohej dikur në regjimin që u desh të rrëzohej që të lindte...

Ego Rama

Ego Rama

Mbërrin Merkel, politikanja më e fuqishme e Europës, qëndron vetëm 2-3 orë, dhe Rama i tregon pikturat e tij. Shkon Rama në Gjermani dhe inaguron...

Basha ngatërron bunker

Basha ngatërron bunker

Ndërto bunkerin, vizito bunkerin, shkatërro bunkerin. Bunkeri është kthyer në model, projekt, arsye e jetës dhe e luftës. Në fakt, edhe sot, si dikur, është...

1 116 117 118 119 120 122