Pikëpamje

Kryeministri ynë si politikan botëror

Kryeministri ynë si politikan botëror

Në nderim të 29 nëntorit, Kryeministri Rama organizoi dje një pritje-koktej, në të cilën mbajti një fjalim përkujtimor (mund të lexohet në faqen zyrtare të...

Gëzuar Pavarësinë, Atdhe!

Gëzuar Pavarësinë, Atdhe!

Më di a nuk më di se vuaj në orët e thella të natës, kur ndjehem nga jeta i huaj, nga vendi i lemjes i...

E majta e kaviarit dhe kaskada e zhvatjes

E majta e kaviarit dhe kaskada e zhvatjes

Palma, koktej, koncerte të panumërta, instalacione neoni, tapete të kuq, gra të bukura, gjerdanë me margaritarë, makina luksoze, kostume të bërë me porosi, butona këmishe...

Meta si kalorës i moralit

Meta si kalorës i moralit

Rreth katër javë më parë, në mënyrë të papritur, gjatë një interviste televizive, Kryetari i PD-së Lulzim Basha shpërtheu në një sulm të ashpër denoncues...

Ndihmojeni!

Ndihmojeni!

Kryeministri Rama hapi edhe në Stamboll një ekspozitë me vizatimet e tij me ngjyra të ndezura, shoqëruar këtë herë edhe me një katalog e drita...

Basha, kopja dhe opozita

Basha, kopja dhe opozita

Duke komentuar lajmin se qeveria ka vendosur të zvogëlojë taksat për biznesin e vogël, Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha akuzoi Kryeministrin Rama se ka...

Ankthi vetëshkatërrues i Ramës

Një sëri aksionesh të vrullshme, vetëdëmtuese dhë përfundimisht idiote, përveçse kanë nxjerrë në pah një sërë zgjedhjesh minimalisht të pavenda në poste të larta të...

1 118 119 120 121 122