Pikëpamje

Oligarkë + Edi Rama = Kuartet muzikor

Oligarkë + Edi Rama = Kuartet muzikor

Tirana po vuan për drita Ditët e fundit, Tirana ra është sërish viktimë e ndërprerjeve të energjisë elektrike për të cilat askush nuk mban përgjegjësi....

Ka një lajm të mirë

Ka një lajm të mirë

Res Publica, përmes një platforme informimi online, do të publikojë informacionin zyrtar që prodhohet, çdo ditë, nëpër zyrat e institucioneve publike, përmes kërkesave që çdo...

Qeveria “harron” kushtet e BE-së

Qeveria “harron” kushtet e BE-së

Ministrat e Jashtëm të BE-së, të cilët u takuan përpara dy ditësh në Bruksel, kanë pohuar se Shqipëria duhet të plotësojë pesë kushte para se...

Çmenduria e PPP-ve nuk ka të sosur

Çmenduria e PPP-ve nuk ka të sosur

Buxheti i vitit 2017 tregon se qeveria nuk rresht së menduari për skema të reja Partneriteti Publik-Privat (PPP). Ministria e Shëndetësisë ka planifikuar një skemë...

Ata po vdesin nga paaftësia jonë…

Ata po vdesin nga paaftësia jonë…

Mbi 50 mijë civilë, kryesisht gra, pleq dhe fëmijë kanë mbetur të mbërthyer në lagjet e brendshme të Halepit Lindor (Alepo siç njihet në anglisht),...

Si po sulmohet liria!

Si po sulmohet liria!

Në ditën festive të rinisë, ndonëse pritshmëritë nuk ishin të mëdha, mjaftuan ato pak ceremoni të sponsorizuara për të më prishur humorin. Shqetësimi se e...

1 126 127 128 129 130 165