Pikëpamje
Doing Business në burg

Doing Business në burg

Prej vitesh qeveritë shqiptare i kushtojnë vëmendje të veçantë listave që paraqesin progresin e integrimit të Shqipërisë në kontekstin botëror. Një prej këtyre listave, që...

Drama e Shqipërisë

Drama e Shqipërisë

Që kur mbërrita qëllimisht në Shqipëri të dielën e 30 Gushtit kam takuar rreth njëqind nga personalitetet më të rëndësishme të vendit, përfshi ministra, zëvendës ministra,...

PD është ende peng e Gërdecit – Koment

PD është ende peng e Gërdecit – Koment

Ka mjaftuar një mesazh tekst për ish-Kryeministrin Berisha nga Ministri Damian Gjiknuri për të ndezur një histeri të tërë në Kuvend nga ana e PD-së,...

Kryeministri ynë si politikan botëror

Kryeministri ynë si politikan botëror

Në nderim të 29 nëntorit, Kryeministri Rama organizoi dje një pritje-koktej, në të cilën mbajti një fjalim përkujtimor (mund të lexohet në faqen zyrtare të...

Gëzuar Pavarësinë, Atdhe!

Gëzuar Pavarësinë, Atdhe!

Më di a nuk më di se vuaj në orët e thella të natës, kur ndjehem nga jeta i huaj, nga vendi i lemjes i...

E majta e kaviarit dhe kaskada e zhvatjes

E majta e kaviarit dhe kaskada e zhvatjes

Palma, koktej, koncerte të panumërta, instalacione neoni, tapete të kuq, gra të bukura, gjerdanë me margaritarë, makina luksoze, kostume të bërë me porosi, butona këmishe...

Meta si kalorës i moralit

Meta si kalorës i moralit

Rreth katër javë më parë, në mënyrë të papritur, gjatë një interviste televizive, Kryetari i PD-së Lulzim Basha shpërtheu në një sulm të ashpër denoncues...

Ndihmojeni!

Ndihmojeni!

Kryeministri Rama hapi edhe në Stamboll një ekspozitë me vizatimet e tij me ngjyra të ndezura, shoqëruar këtë herë edhe me një katalog e drita...

1130131132133134