Adriatik Llalla
Llalla apelon vendimin e Gjykatës

Llalla apelon vendimin e Gjykatës

Ish-Pryeprokurori i Përgjithshëm, Adriatik Llalla ankimoi në Gjykatën e Apelit vendimin për dënimin me burg dhe sekuestrimin e pronave nga Gjykata e Shkallës së parë,...

12345