Arben Ahmetaj
Rama e Ahmetaj ironizojnë programin e PD-së

Rama e Ahmetaj ironizojnë programin e PD-së

Kryeministri Edi Rama  dhe Ministri për Rindërtim Arben Ahmetaj kanë ironizuar pragramin ekonomik të Partisë Demokratike si ‘pa shtyllë kurrizore’ e ‘të parealizueshëm’. Gjatë një...

1238