Belgjikë
Belgjika mbyll baret dhe restorantet

Belgjika mbyll baret dhe restorantet

Belgjika ka vendosur mbylljen e bareve dhe restoranteve për një muaj, duke nisur nga e hëna, për të luftuar rritjen e rasteve të koronavirusit, tha...

Mbyllen baret në Bruksel

Mbyllen baret në Bruksel

Të gjitha baret, kafet dhe sallat e pritjes në Bruksel do të mbyllen për një muaj duke nisur nga dita e enjte. Kryeministri belg Rudi...

Hapen me 1 shtator shkollat në Belgjikë

Hapen me 1 shtator shkollat në Belgjikë

Të gjitha shkollat në Belgjikë do të hapen me 1 shtator, njoftoi kryeministrja Sophie Wilmès. Nëse rriten numrat e të infektuarve në një bashki të...

1 2