Departamenti Amerikan i Shtetit
Pompeo: miratoi marrëveshjen zgjedhore në Kuvend

Pompeo: miratoi marrëveshjen zgjedhore në Kuvend

Sekretari amerikan i shtetit Michael Pompeo përshendet marërveshjen zgjedhore. “Mirëpres marërveshjen ndërpartiake në Shqipëri për reformën zgjedhore që do të fuqizojë demokracinë e saj dhe...