Dhuna ne familje
Të mos dhunohesh  nuk është zgjedhje

Të mos dhunohesh nuk është zgjedhje

S’ka nevojë të jesh feministe që të mos duash apo të denoncosh vrasjen e një gruaje. Për këtë mjafton të jesh njeri dhe dënon vrasjen...