Google

Google padit BE-në për gjobën kundër monopolit

Google padit BE-në për gjobën kundër monopolit

Google të hënën sulmoi rregullatorët kundër monopolit të BE-së për trajtimin e pabarabartë të kompanisë Apple, sipas Reuters. Kompania i kërkoi gjykatës së dytë më...

Italia gjobit Google për monopolizim të tregut

Italia gjobit Google për monopolizim të tregut

Institucioni i konkurrencës në Itali gjobiti me 102 milionë euro kompaninë Google për monopol në treg të sistemit operativ Android dhe dyqanit të aplikacioneve Google...

12