KLP
KLP emëron anëtaren e re të SPAK

KLP emëron anëtaren e re të SPAK

Këshilli i Lartë i Prokurorisë miratoi sot prokuroren Doloreza Musabelliu si anëtare të Prokurorisë së Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar SPAK. Ajo do të...

1 2 3 4 17