KLSH

Reforma e administratës publike ka dështuar

Reforma e administratës publike ka dështuar

Pas katër vjetësh në qeverisje, në korrik të këtij viti, Ministrja e Inovacionit dhe Administratës Publike Milena Harito lajmëroi se administrata publike nuk ka punuar...

1 2