Teatri Kombëtar
Çfarë ndodh pas Teatrit Kombëtar?

Çfarë ndodh pas Teatrit Kombëtar?

Propaganda në shoqëritë që vijnë prej diktaturave të majta e ka të lehtë të formësojë opinione dhe realitete paralele në gjykimet e njerëzve. Një nga...

Cili je ti, mor këlysh?

Cili je ti, mor këlysh?

Po kaloja dje rastësisht para Teatrit Kombëtar, edhe u ula në një nga ata stolat anash. Në vesh ndotja akustike e një muzike të tmerrshme,...

Sa i kushtuan aktorët e blerë Lali Erit?

Sa i kushtuan aktorët e blerë Lali Erit?

Kam folur me shumë miq të mij që janë ndjerë të shkurajuar, ditët e fundit, teksa shihnin si shiteshin njëri pas tjetrit  disa nga korifejtë...

18910111215