Presidenti
Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Si KED e shkeli Kushtetutën — Të gjitha faktet

Shumica socialiste është e vendosur të ngrejë me shpejtësi Gjykatën Kushtetuese, duke sakrifikuar Kushtetutën, ligjin dhe cilësinë. Pak ditë më parë Kuvendi zgjodhi dy anëtare...

1 3 4 5 6