Procesi i vetingut
EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

EURALIUS: Vetingu mbaron në 2021

Për herë të parë që nga fillimi i procesit të vetingut, EURALIUS, misioni i asistencës në drejtësi i financuar nga BE, dha një afat për...

Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Gjyqtarja Manjola Xhaxho kalon vetingun

Manjola Xhaxho, gjyqtare në Gjykatën e rrethit Tiranë , kaloi me sukses procesin e rivlerësimit të figurës, vetingun dhe u rikonfirmua në detyrë. Vendimi për gjyqtaren...

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Ambasadori Lu i hyn banançe drejtësisë

Siç është bërë tashmë zakon në Shqipëri, diplomatët që janë drejt fundit të mandatit, i zbusin zakonet e tyre diplomatike dhe fillojnë të dalin nëpër...

1 15 16 17 18 19