Protesta e opozitës
Policia e Shtetit në shërbim politik

Policia e Shtetit në shërbim politik

Policia e Shtetit sot lajmëroi në faqen zyrtare në Facebook se qytetarët nuk duhet të marrin pjesë neë protestën e opozitës. Ajo shkruan se qytetarët...

Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Rama, mes Babales dhe Esad Pashës

Partia Socialiste po bën ç’është e mundur që protestën e opozitës më 26 maj ta banalizojë si një “protestë të Babales” , por njëkohësisht “Babales”...

1 4 5 6 7 8