Diaspora
Greqia lufton me zjarret për të pestën ditë

Greqia lufton me zjarret për të pestën ditë

Greqia vijon luftën ndaj flakëve për të pestën ditë, ndërkohë që gjatë natës, flakët përfshinë një qytet pranë Athinës dhe qindra njerëz u evakuuan me...

1239