Exit Shkurt

Vazhdojnë përmbytjet në vend

Reshjet e shiut kanë vazhduar dhe gjatë natës, duke e rënduar situatën në të gjithë qarqet, nga veriu në jug. Në Lushnje, banorët e fshatit...

Një person vritet në Vlorë

Një person u vra në një atentat mafioz, të mërkurën në mbremje në qytetin e Vlorës. Viktima, Andrea Billa, 36 vjeç ka qënë pranë makinës...

Kaskada e Drinit në nivele maksimale

Kaskada e Drinit është në nivele maksimale dhe rrezikon të dali nga shtrati. Nëse një ngjarje e tillë ndodh atëherë rrezikohet të përmbyten qytetet e Lezhës...

1 131 132 133 134 135 179