Pikëpamje
Tirania që vjen nga pandemia

Tirania që vjen nga pandemia

Pandemia globale e COVID19 u përhap në saje të simptomave të saj të heshtura dhe të keqmenaxhimit nga sistemet shëndetësore kombëtare. Kundër përhapjes së pandemisë...

Pse tutna nga Albini

Pse tutna nga Albini

Sot i kam 44 vjet dhe nëse e kthej kokën mbrapa, unë nuk pajtohem, në disa raste turpërohem, me shumë vendime dhe veprime që i...

‘Ilir Meta ka të drejtë, por…’

‘Ilir Meta ka të drejtë, por…’

Edhe 24 orë na ndajnë, nga një miting-manifestim, të shumëdiskutuar, që Presidenti i Republikës, Ilir Meta, ka thirrur ditën e hënë, në qendër të Tiranës....

12345135