Pikëpamje
Udhëtim në Krishtlindje

Udhëtim në Krishtlindje

Në vendin tonë 2018-ta ishte viti i sulmeve, kërcenimeve ndaj gazetarëve dhe lirisë së shprehjes. Sipas Unionit të Gazetarëve të Shqipërisë (UGSH) më shumë se...

1 muaj nga fillimi i Lëvizjes Studentore

1 muaj nga fillimi i Lëvizjes Studentore

5 dhjetor 2018, 0ra 7:00 më gjeti duke vrapuar në drejtim të Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit për të parë se cfarë po ndodhte  me...

Ku duhet protestuar më 7 janar?

Ku duhet protestuar më 7 janar?

Të qënurit një turmë pa kokë natyrisht që ka avantazhet e veta. Një ndër to, në kushtet e një pseudo demokracie shqiptare, është dhe ruajtja...

1 2 3 4 99