Belinda Balluku
Inagurohet bypass-i i Tepelenës

Inagurohet bypass-i i Tepelenës

Të hënën kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku, inaguruan bypass-in e Tepelenës. Bypass-i është 35 kilometra i gjatë dhe do të lidhi...

Albpetroli ndërpret nxjerrjen e naftës

Albpetroli ndërpret nxjerrjen e naftës

Albpetroli ka ndërprerë njerrjen e naftës se pse puset janë të mbushura. Kjo situatë, njoftoi Minsitrja e Infrastrukturës Balluku ka ardhur si pasojë e uljes...

1 2