Edi Rama
Rama paralajmëron mbylljen e portaleve

Rama paralajmëron mbylljen e portaleve

Paralajmëroj për herë të fundit portalet e kanalet e informimit se në kushtet dhe kuadrin ligjor te Gjendjes së Jashtëzakonshme, do jem i detyruar të...

Një propagandë e re që lind mbi gërmadhat

Një propagandë e re që lind mbi gërmadhat

Që prej së martës, kur sytë e shqiptarëve u mbërthyen në rrënojat e ndërtesave të shkatërruara nga tërmeti, Kryeministri Rama mori protagonizmin e ngjarjes në...

1 2 3 4 5 6 94