Emigracioni i Paligjshëm
Rama justifikon emigrimin me tezat e 1991-shit

Rama justifikon emigrimin me tezat e 1991-shit

Shqipëria është vendi me numrin më të lartë të azilkërkuesve në vendet e BE-së në veçanti në Holandë, Belgjikë dhe Francë. Çështje e emigracionit shqiptar...

Rama — Mos u shqetësoni për emigracioni

Rama — Mos u shqetësoni për emigracioni

Kryeministri Rama i ftuar sot në konferencën e organizuar nga INSTAT mbi “Sfidat e emigracionit”, u shpreh se nuk ka arsye pse të shqetësohemi për...

1 2