Franca

Franca e Anglia riatdhesojnë 112 azilkërkues

Franca e Anglia riatdhesojnë 112 azilkërkues

112 qytetarë shqiptarë janë riatdhesuar nga Franca dhe Anglia. Ata u kthyen me dy avionë të veçantë në Aeroportin e Rinasit. “Në vijim të operacioneve...

Franca do të rifillojë hapjen e vendit

Franca do të rifillojë hapjen e vendit

Franca do të fillojë lehtësimin e kufizimeve kundër koronavirusit. Procesi do të kryhet në tri fazë, sipas The Guardian, në mënyrë që të shmanget një...

Franca raporton rritje të re rekord të rasteve

Franca raporton rritje të re rekord të rasteve

Ministria franceze e shëndetësisë raportoi një numër rekord prej 32,427 rastesh të reja të konfirmuara të Covid-19, të shtunën. Numri i përgjithshëm i infeksioneve që...

Franca shpall shtetrrethimin në 8 qytete

Franca shpall shtetrrethimin në 8 qytete

Franca shpalli,sot (14 tetor) shtetrrethim në 8 qytetet kryesore të Francës, përfshirë Francën dhe Lionin. Çdo aktivitet tregtar në këto qytetet do të mbyllet në...

1 2 3 6