Koornavirus
Mbyllen baret dhe restorantet në Hollandë

Mbyllen baret dhe restorantet në Hollandë

Qeveria hollandeze njoftoi një sërë masash për të ngadalësuar përhapjen e virusit, të martën, sipas raportimeve të Reuters, të cilat përfshijnë: Ndalimin e shitjes së...

1 2 3