KPA
Dënohet me burg Luan Daci

Dënohet me burg Luan Daci

Gjykata e Posaçme e Apelit e dënoi me burg ish-anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit (KPA), Luan Daci me 8 mars, për fallsifikim dhe...

Vetingu, 2 konfirmime në një javë

Vetingu, 2 konfirmime në një javë

2 magjistrantë janë konfirmuar  gjatë kësaj jave nga Komisioni i Pavarur i Kualifikimit. Të hënën, KPK konfirmoi  në detyrë gjyqtaren e Gjykatës së Kukësit, Alma...

1 2 3 13