Teatri Kombëtar

Kapja e shtetit – Rasti i Teatrit Kombëtar

Kapja e shtetit – Rasti i Teatrit Kombëtar

Sipas qeverisë socialiste Rama, planet për prishjen e ndërtesës së vjetër të Teatrit të vjetër Kombëtar erdhën në jetë papritur me një propozim të pakërkuar...

Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber dhe Teatri Kombëtar

Hans Gruber është personazhi negativ i filmit Die Hard, i luajtur nga aktori Alan Rickman. Ngjarjet e filmit zhvillohen rreth një sulmi të supozuar terrorist,...

Përse nuk duhet shembur Teatri Kombëtar

Përse nuk duhet shembur Teatri Kombëtar

Ndër njoftimet që na vijnë nëpërmjet internetit në mënyrë automatike e që na bëjnë të shkëputemi për disa minuta nga puna, për të bredhur nëpër...

1 2 3 4 12