Naftetaret
Rama i ofron naftëtarëve ndihmë ekonomike

Rama i ofron naftëtarëve ndihmë ekonomike

Kryeministri Edi Rama i ka shprehur gadishmërinë për të ndihmuar naftëtarët e Ballshit me një pagesë financiare. Ai nuk tha as shumën e pagës dhe...

Rama nesër në Ballsh, takim me naftëtarët

Rama nesër në Ballsh, takim me naftëtarët

Kryeministri Edi Rama përshëndeti vendimin e naftëtareve greviste për të dalë nga greva dhe biseduar më të ditën e hënë. Përmes një postimi në Twitter,...

123