Opozita

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

2018, monizmi nuk luftohet me superheronj

Pas shkeljes kushtetuese për të zgjedhur një Prokurore të Përgjithshme të Përkohshme—shkelje “e garantuar” në mënyrë të vullnetshme nga dy ambasadorë të huaj që duhet...

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Shqipëria — Kanabis dhe korrupsion

Kryeministri shqiptar Edi Rama është i vetmi udhëheqësi i huaj i cili erdhi në SHBA vitin e kaluar për të folur kundër për Donald Trumpit,...

Rama takohem me opozitën por pa kushte

Rama takohem me opozitën por pa kushte

Kryeministri Rama ftoi sot opozitën të dialogojë për një zgjidhje por pa vënë kushte. "Është shumë e rëndësishme për Shqipërinë që kemi të dialogojmë së...

1 2 3 4