Te drejtat e njeriut
Tirania që vjen nga pandemia

Tirania që vjen nga pandemia

Pandemia globale e COVID19 u përhap në saje të simptomave të saj të heshtura dhe të keqmenaxhimit nga sistemet shëndetësore kombëtare. Kundër përhapjes së pandemisë...

1234