zgjedhje
Holanda kthen kishat në qendra votimi

Holanda kthen kishat në qendra votimi

Holanda do të mbajë zgjedhjet e përgjithshme këtë javë dhe ka vendosur që të kthejë kishat në qendra votimi si një masë për të ndaluar...

1 2 3 4 7