Mjedis & Shoqëri

SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

SHBA, Trump paditet për sulmet ndaj medias

Një grup organizatash amerikane që mbrojnë shtypin e lirë dhe lirinë e shprehjes, kanë paditur Presidentin Donald Trump në gjykatën federale për sulmet e tij...

Po sikur të ishte vajza juaj?

Po sikur të ishte vajza juaj?

Nuk do të flas se si një grup personazhesh publikë të fuqishëm dhe me ndikim u futën me forcë në stacionin e policisë. Nuk do...

Heshtja që vret

Heshtja që vret

1 në 3 gra në botë përjeton abuzim fizik ose seksual të paktën një herë në jetë. Nëse në terma të ngjashëm do të përkthenim...

1 2 3 56