futboll
Euro 2021: Ndizet beteja në çerek finale

Euro 2021: Ndizet beteja në çerek finale

8 skuadrat e futbollit të mbetura në Euro 2021 janë Zvicra, Spanja, Italia, Belgjika, Republika Çeke, Danimarka, Ukraina dhe Anglia. Ndeshja më e fortë do...

1236